Valkenburgseweg 32A | Katwijk | Bel direct met de werkplaats! 071 40 713 07|info@jellescarcenter.nl
APK Katwijk 2017-05-01T15:30:58+01:00

APK KEURING KATWIJK

Jelles Carcenter is het door de RDW erkend adres in Katwijk Rijnsburg Noordwijk en Leiden voor het APK keuren. Uw auto wordt bij de APK gekeurd op kritieke onderdelen van de auto, en zal bij goedkeuring direct worden afgemeld bij de RDW.

Klaar terwijl u wacht

Wanneer het in onze planning past mag u gewoon op uw auto wachten. Mochten we toch meer tijd nodig hebben, dan zullen we dat tijdig melden. Het kan overigen zo zijn dat er een steekproef aan uw auto gedaan moet worden. Dit kan het wachten wel enigszins vertragen. Wij adviseren daarom om een afspraak in te plannen en u door ons te laten bellen als uw auto weer klaar is.

Wanneer loopt mijn APK af?

Met de onderstaande link kunt u zelf kijken wanneer uw auto APK gekeurd moet zijn. Door op deze website uw kenteken in te vullen ziet u direct wanneer uw APK vervalt. Wist u trouwens al dat u uw auto al 2 maanden voor de vervaldatum van de APK kan laten keuren, zonder dat de volgende vervaldatum verandert? Zo hoeft u zich de eerstvolgende 14 maanden geen zorgen te maken over de APK van uw auto.

 Klik op deze link voor het controleren van uw APK datum