Valkenburgseweg 32A | Katwijk | Bel direct met de werkplaats! 071 40 713 07|info@jellescarcenter.nl
Onderhoud 2017-05-01T15:30:58+01:00

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /var/www/vhosts/jellescarcenter.nl/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 4778

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /var/www/vhosts/jellescarcenter.nl/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 4778

Totaalonderhoud!

Voor elk type auto geeft de fabrikant een onderhoudsschema op. Ook Jelles Carcenter beschikt over deze schema’s. Onderhoud u de auto volgens dit schema dan gaat de auto langer mee. U komt dan niet voor ongewenste verrassingen te staan en weet zeker dat u veilig de weg op gaat. Denk bijvoorbeeld aan het tijdig verversen van de olie, het afstellen van de remmen en het vervangen van de distributieriem.

Aircoservice

Jelles Carcenter beschikt over alle apparatuur om  van elk  automerk  de airco te repareren en  onderhouden. Airco’s die lange tijd geen onderhoud hebben gehad, worden energievreters en gebruiken dertig tot veertig procent meer energie. Ieder airco systeem verliest door de jaren langzaam het zogeheten koudemiddel(zo’n 10% per jaar), hierdoor zal de koeling minder worden en de airco uiteindelijk niet meer werken. Daarom adviseren wij minimaal iedere 2 jaar een systeem check, hierbij wordt het koudemiddel opnieuw gevuld tot het juiste niveau en worden alle essentiële onderdelen gecontroleerd. Airco service kost bij ons tijdelijk slechts 79 euro incl btw.

 

Neem direct contact op voor een afspraak

Winterwielen service

Slaat u de wielen nog steeds thuis op? Voor maar €99.- per jaar kunt u ze bij ons opslaan inclusief 2 keer wisselen. Zo hoeft u nooit meer te sjouwen, krijgt u geen vieze handen meer en wint u flink ruimte in de schuur. Voor losse banden zonder velg kost ditzelfde €149.- ivm extra montagekosten.

Grote en kleine beurt

Er zijn twee soorten onderhoudsbeurten, de grote en de kleine beurt. Bij de kleine beurt worden de meest essentiële punten gecontroleerd bijvoorbeeld: Vloeistoffen, banden, verlichting, remmen, ruitenwissers, schokdempers en de uitlaat. Natuurlijk wordt ook altijd de olie ververst en het oliefilter vervangen. Bij een grote onderhoudsbeurt worden ten opzichte van een kleine beurt ook de remmen opengemaakt, afgesteld en gesmeerd. Verder worden het luchtfilter, het interieurfilter en de bougies extra vervangen. Meerdere onderdelen worden nauwkeurig gecontroleerd en indien noodzakelijk vervangen. De APK keuring is bij een grote beurt altijd gratis.

Banden, uitlaten, accu’s

Voor winterbanden , een uitlaat , een accu of schokbrekers bent u bij Jelles Carcenter Katwijk aan het juiste adres. U vindt hier een grote sortering van alle bekende merken tegen zeer scherpe prijzen. Altijd snel leverbaar, vaak zelfs nog op dezelfde dag.

Onderdelen

Wanneer wij onderdelen vervangen gebruiken we bij voorkeur technisch gelijkwaardige huismerk onderdelen, in plaats van merkonderdelen. De reden hiervoor is simpel: Huismerkonderdelen zijn gemaakt volgens de specificaties van de autofabrikant, dezelfde kwaliteit, maar tegen een scherpere prijs. Als u het wenst is het natuurlijk ook mogelijk merkonderdelen te laten monteren. De keuze is aan u.